Fotografie de Artificii

Fotografierea artificilor poate fi destul de dificila. Miscarea lor rapida si modificarile de culoare si lumina pot face focalizarea şi expunerea foarte dificila, pentru a obtine imaginea corecta, pot duce la fotografii dezamagitor de neclare.
CLICK HERE: YOUTUBE CHANNEL
Cu toate acestea, cu putina practica, puteti invata singur tehnicile necesare pentru a fotografia artificii, in toata frumusetea lor. Este nevoie de un pic de anticipare şi de planificare, si fotografia dumneavoastra se poate transforma in imagini clare, interesante, si pline de culoare.


Realizarea unei fotografii cu artificii pe setari auto nu iti va aduce intotdeauna cele mai reusite imagini. Prin urmare, trebuie sa te joci putin cu setarile aparatului foto pentru a descoperi cele mai bune valente in care fotografiile tale vor fi mai clare si mai frumoase. Sensibilitatea ISO si timpul de expunere sunt functiile cheie in captarea corecta a artificiilor in imagini.
Fotografiile de mai sus au fost facute cu Canon 550D si obiectivul Tokina 11-16mm, un obiectiv wide... recomand pentru fotografierea artificilor sa folositi un obiectiv cat mai wide.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu