DESPRE

In viata este minunat sa ai o pasiune si sa investesti efort si energie pentru materializarea acesteia, rezultatul te va umple de satisfactie si bucurie sufleteasca: spiritul tau va vedea mai usor in bezna, vei fi mai creativ si iti vei dori mai mult...
CLICK HERE: YOUTUBE CHANNEL
Cu cat esti mai intelept, cu atat iti dai mai bine seama ca pe lume exista multi oameni deosebiti.
Oamenii de duzina nu observa nici o deosebire intre semenii lor.

Viata este mai frumoasa cand o privesti prin obiectivul unui aparat foto. Am invatat mult si pot spune ca inca mai invat in fiecare zi. Fotografiile care nu-si vor pierde niciodata valoarea sunt momentele reale, surpinse intr-un mod cat mai creativ…si asta incerc eu sa fac.

Adaug, ca fotografia este marea mea pasiune. De cativa ani, imortalizez momente unice din viata de zi cu zi, prin fotografii vii si naturale. Cred ca un fotograf instruit si expert, pe langa faptul ca trebuie sa fie prezent pretutindeni (dar totusi invizibil), trebuie sa capteze starea de suflet, bucuria, emotia si euforia oamenilor, sa creeze dintr-un eveniment, amintiri pretioase.

Nu va mai rapesc timpul cu amanunte despre mine, o fotografie spune mult mai multe. Trebuie sa retineti un singur lucru... "nu aparatul face fotografiile, ci fotograful."