Portret de Vedeta - Stefan Banica

Sa vorbesti despre Stefan Banica jr. poate sa fie provocator, cu atat mai mult cu cat se transforma, incet-incet, intr-o legenda vie. Sa vorbesti despre filmele sale, despre rolurile sale de neuitat, despre concerte sale, despre teatru, prezentator de televiziune chiar si despre femeile din viata sa si citatele sale memorabile poate sa fie o misiune mult prea dificila. Este cea mai cunoscuta si apreciata vedeta de la noi.


Fotograf
Viziunea este un talent, din punctul meu de vedere: daca vrei sa urci, vei avea nevoie de viziune, dar trebuie sa ai in spate multa experienta si tehnica. Totul e foarte discutabil aici... depinde foarte mult de ramura aleasa, de obiectivul propus.
CLICK HERE: YOUTUBE CHANNEL
In acest domeniu conteaza foarte mult cu cine ai lucrat, cine te recomanda. Poti sa fii tu cel mai bun, dar te ajuta mai mult sa fii cunoscut drept fotograful unei anumite vedete.
Oamenii se gandesc din prima: "pai, daca a lucrat cu el, atunci trebuie sa fie bun“. Artistul te trage automat in sus, lumea vede cu cine lucrezi si brusc doresc si altii. Daca nu te implici, daca nu muncesti, nici creşterea nu vine.

* Fotografie postata de Stefan Banica pe Facebook care a adunat doar intr-o singura zi 18.000 de like-uri "Vedeti aici fotografia: Stefan Banica

* Nota: Fotografiile sunt protejate de legea Dreptului de Autor (LEGE nr.8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe ) si orice incercare de utilizare a acestor fotografii fara dreptul explicit al autorului, se pedepseste conform legii in vigoare.


2 comentarii:

  1. Eu am lucrat cu el si este intr-adevar un profesionist, mi-a facut fotografii de book modele, fotografie book... au iesit niste poze cum vezi numai in reviste.

    Multumesc, Vali Greceanu

    RăspundețiȘtergere
  2. Elena Ninculescu7 martie 2016 la 02:58

    Cand esti fotograful lui Stefan Banica, nu ai cum sa nu fii bun :) Esti "the best".. continua sa faci poze frumoase !

    RăspundețiȘtergere